Athalie Consulting
Athalie Consulting

The best solution from one hand.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Our work   -  Website creation   -  Dilmah tea nyereményjáték weboldalkészítés

Weboldalkészítés – Dilmah tea 2020 őszi nyereményjáték

Petrovits Olga tervezőgrafikus által kerültünk kapcsolatba a GIFT Sweet Kft-vel, akik weboldalkészítés miatt kerestek meg minket, a minőségi teáiról ismert, Dilmah 2020 őszi nyereményjátékának kampányához.

A GIFT-Sweet Kft. egy prémium édességeket és “gourmet” termékeket forgalmazó cég, akiknek a nevéhez köthető a Dilmah teán kívül a Caffè Vergnano torinoi kávé és Lorenz chips magyarországi képviselete.

 

Weboldal készítés: Dilmah teák nyereményjáték honlapját készítettük el. Athalie Consulting

Dilma tea nyereményjáték! Grafikát készítette: Petrovits Olga https://a1vizual.hu

 

A nyereményjáték weboldalának egy landing page-et kellet létrehozni, amely egy egy oldalas, könnyen navigálható honlapot jelent. Marketing szempontból ilyenkor több mindenre kell figyelni, de a weboldal készítése szempontjából alapvetően ezt jelenti.

Ehhez a landing page-hez kellett egy kódbeküldő funkciót fejlesztenünk. Látszólag, egy contact form-ot egészítettünk ki különböző plusz funkciókkal, valójában a háttérben egy egyedi “motort” készítettünk hozzá. Az adminisztrátoroknak lehetővé tettük az adatbázisból a napi, heti, és a fődíj kisorsolását.

Olga által készített grafika alapján a webfejlesztőnk egy olyan weboldalt készített, amely egyezik a grafikus által megálmodott tervvel, és fejlesztői szempontból is tökéletes.

Legtöbbet a reszponzivitással kellett dolgozni. A mai digitális világban nagyon fontos, hogy egy weboldal minden képernyőn, felületen tökéletesen jelenjen meg. Ezért számunkra is nagyon fontos, hogy mind asztali gépen, mind laptopon, tableten és mobiltelefonon is ugyanolyan élményt kapjon a használó. Ezért a grafikát nem egy képként, hanem minden grafikai elemet egyenként “varrtunk fel”, így bármely képernyőn megfelelően rendeződnek át az elemek.

Elindulás

Tudtuk, hogy az első pár nap nem lesz könnyű, hiszen ilyenkor jönnek ki azok az esetleges hibák, amelyeket tesztkörnyezetben nem tudunk produkálni, csak éles használatkor jönnek elő.

Webfejlesztőnk precizitása miatt, minden apró hiba, felhasználói visszajelzés azonnal orvosolva lett, így a második napon már zökkenőmentesen tudott futni a nyereményjáték.

Visszajelzések

A webeboldalkészítés számunkra legkedvesebb része, amikor átadjuk a kész művet.

A megrendelőtől, a GIFT-Sweet Kft. csapatától csak pozitív visszajelzéseket kapunk az elindulás óta. Több nyereményjátékot is lebonyolítottak, több kódbeküldős funkcióval ellátott weboldalt készítettek már. Az általunk elkészített landing page-et a “zászlóshajójukként” emlegetik.

Számunkra pedig ez a legfontosabb. A partner elégedett, a felhasználók élvezettel használják a honlapot.

A nyereményjáték oldalát itt tudjátok megnézni: Dilma tea nyereményjáték (Mivel a játék időtartama lejárt és a honlap szenzitív adatokat tartalmazott, így a weboldalt lekapcsoltuk.)

További munkáinkat itt éritek el!

Pin It on Pinterest