Athalie Consulting
Athalie Consulting

The best solution from one hand.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Our work   -  Website creation   -  hellingercsoport.hu

hellingercsoport bemutatkozó oldal

Ügyfelünk weboldal készítés miatt keresett minket. Neki már volt működő weboldala amelyet a wix.com-on készített, de nem volt vele elégedett. Nem volt megfelelő, hogy angol nyelven kellett adminisztrálni az oldalt, továbbá az éves díjat drágának találta. Azt kérte tőlünk, hogy a meglévő oldalának a mintájára javasoljunk egy olyan megoldást, ahol magyarul, könnyedén tudja szerkeszteni a tartalmat, és a tárhely is kedvezőbb áron érhető el. Így a saját rendszerünkben újraépítettük a hellingercsoport.hu weboldalt.

athalie consulting weboldal készítés hellingercsoport.hu

hellingercsoport.hu weboldal

A weboldal egyben bemutatkozó oldal, továbbá a megrendelő szolgáltatásait, és magát a családállítást is bemutatja. Továbbá az kapcsolatfelvételre ad lehetőséget az ügyfelei számára. Kereső optimalizált valamint az online hirdetésekre, és azok utánkövetésére is alkalmas.

Alábbiakban részletezünk néhány műszaki paramétert az oldal kapcsán.

Néhány szó a wix és társairól

Ezen oldalak előnye, hogy nincs kezdeti beruházási költség, továbbá webfejlesztői tudás nélkül összekattintod a weboldalad. Ez nagyon vonzó sokak számára, ugyanakkor azt tapasztalom, hogy bizonyos idő után a ezek már nem szolgálják ki az üzleti igényeidet. Nem tudsz megfelelően sebesség optimalizálni, SEO-zni, vagy tömeges műveleteket végezni az oldalon, a funkcióbővítésről nem is beszélek. Ilyenkor jön el a pont, hogy immáron saját weboldal fejlesztésébe kell fogni. Itt ugyan lesz egy egyszeri beruházási költség, de hosszabb távon már olcsóbb, és teljesen kiszolgálja az igényeidet.

Műszaki paraméterek

A wix helyett WordPress, és Divi rendszert javasoltunk neki a saját tárhelyünkön, amelybe az alap weboldal, és biztonsági funkciókat implementáltuk, továbbá a teljes kreatív tartalmat, és SEO beállításokat migráltuk a wix-ről.

A weboldal készítés során a feladatokat fázisokba soroltuk, így az ügyfél folyamatosan felügyelte az új funkciók bekerülését, és megismerte a weboldal működését. A teljes folyamat néhány hétig tartott. Nem azért, mert nem lehet hamarabb elkészíteni. Az ügyfelek tempójában haladunk, komfortosan kell mozogniuk a weboldalon.

A honlap esetében nagy hangsúlyt fektettünk az ügyféllel közösen arra, hogy az honlap kezelhetősége a legegyszerűbb legyen. Ezért a felhasználónak magyar nyelven konfiguráltunk mindent, továbbá a nem magyar nyelvő plugin-eket a forráskódban magyarosítottuk, illetve egyedi jogosultság csoportot készítettünk a felhasználónak, hogy csak a szükséges elemeket érhesse el. Az oldalak szerkesztéséhez pedig beállítottuk egy olyan szerkesztő funkciót, amelyben az élő oldalt látja, és a szövegeket, illetve szövegdobozokat egyszerűen mint egy Word, vagy PowerPoint-ban tudja módosítani.

A honlapról, mint minden más átadott megoldásunkról dokumentáció készült, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely, vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Ez a honlap a saját tárhelyünkön van hosztolva, továbbá Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

Tekintsd meg további munkáinkat itt!

Pin It on Pinterest