Athalie Consulting
Athalie Consulting

The best solution from one hand.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Our work   -  Website creation   -  Portrait-moments – Weboldalkészítés

portrait-moment.com – fotós weboldalkészítés, egyedi funkciókkal

Portré fotográfus ügyfelünk weboldalkészítés miatt keresett minket. Neki már volt működő weboldala, amely Symfony-ban készült, de nem volt elégedett vele.

Problémák adódtak az oldal továbbfejlesztésével, és az új funkciók bevezetésével. Az portált nem csak bemutatkozásra használta, hanem üzleti szoftverként is működött. Ennek a funkciónak a lényege, hogy minden vásárló egyedi fiókot és galériát kap az oldalon, ahová az adminisztrátor feltölti a vásárlóinak a fotózásokon készült nyersanyagokat, akik itt tudták kiválasztani azok képeket, amelyeket megrendelnek, és részletes kidolgozásra kerülnek. A kidolgozás után pedig ebből a galériából tölthetők le a képek.

Az elkészült oldalt itt tudod megnézni.

 

Elindulás – weboldalkészítés

A megrendelőnknek kiemelt kérése volt, hogy a fotókkal történő tömeges műveletek támogatva legyenek, úgy, mint tömeges feltöltés, tömeges méretoptimalizálás, vízjelezés. Hiszen ezek a funkciók nem készülhettek ez az előző keretrendszerben.

A design tekintetében ragaszkodott a meglévőhöz kiegészítve a korábban elmaradt fejlesztésekkel. Ilyen esetben nincs könnyű dolga a fejlesztőnek, hogy egy megléző design-t pixel pontosan elkészíteni egy másik keretrendszerben. (Hasonló projektük a helligercsoport.hu olda volt, amelyről itt olvashattok) Ebben a feladatban az adott nekünk könnyebbséget, hogy a site egy Themeforest sablon-ra épült, így ezt a sablont újra fel tudtuk használni.

Végeredményben a weboldal egyben bemutatkozó oldal, ügyviteli szoftver, továbbá a megrendelő referenciamunkáit is bemutatja a publikus képgalériákkal. Továbbá kapcsolatfelvételre ad lehetőséget az ügyfelei számára, keresőoptimalizált valamint az online hirdetésekre, és azok utánkövetésére is alkalmas.

Átadás

Mint minden más átadott megoldásunkról dokumentáció készült, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely, vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Ez a honlap a saját tárhelyünkön van hosztolva, továbbá Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

Partnerünk visszajelzése

“Réka, mondd meg a többieknek is kérlek, hogy nagyon szeretem az oldalam. Sokszor nézegetem napközben, mert tényleg tetszik! ♡ Ti is láthattátok, hogy velem nem nehéz együtt dolgozni. Szívesen kötök kompromisszumot, megértek normálisan elmagyarázott technikai dolgokat, nincsenek teljesíthetetlen elvárásaim…és elismerem a kiváló munkát! Remek csapat voltatok, pontosak, jók, segítőkészek! Hálás vagyok mindenért! Tényleg ez a lényeg, hogy én is szívesen nézzek rá az oldalamra!”

Tekintsd meg további munkáinkat itt!

 

Pin It on Pinterest