Naturasoft backup biztonsági mentés - Athalie Consulting

Naturasoft

biztonsági mentés

Naturasoft biztonsági mentés –

Gondoskodj adataid védelméről

Te is Naturasoft terméket használsz a napi munkához? Bemutatjuk neked a Naturasoft biztonsági mentést.

 • Tudtad, hogy a számítógépére telepített Naturasoft adatbázisról nem készül biztonsági mentés?
 • Belegondoltál abba, hogy ha nem indul el a számítógéped mi lesz az eddigi adataidat?
 • Mennyi időt és költséget jelentene neked, ha újra be kellene állítani a termékeket és/vagy a könyvelést?
 • Tudtad, hogy a Naturasoft gyártója a felhasználóra bízza az adatok mentését és kéri, hogy manuálisan külső helyen tárolja azt?
 • Néha manuálisan készítesz biztonsági mentést?

Ha ezen kérdések többségére igennel válaszoltál, akkor neked készítettük el a Naturasoft biztonsági mentés funkciót.

Partnerünk hibájából tanulva jött az ötlete a felhő alapú Naturasoft biztonsági mentésnek…

Több partnerünk dolgozik a NaturaSoft termékével, így szerettünk volna nekik segíteni. Mivel egyikük abba a helyzetbe került, hogy biztonsági mentését azon a gépen tárolta, amelyen maga a szoftver is futott. Egy reggel a számítógép nem indult el, így az egész készletezést, termékfelvitelt újra kellett csinálni. Közel tízezer terméket…

Nem a legjobb napja volt a partnernek, de mi megoldottuk ezt a problémát.

athalie_consulting_naturasoft_biztonsági_mentes_backup_kep

Ne bízd a véletlenre! Válaszd a mi megoldásunk! Naturasoft biztonsági mentés

 • Havonta egy ebéd áráért, azaz 2500 Ft-ért az Athalie Consulting felhő alapú, rendszeres biztonsági mentést biztosít a Naturasoft termékekhez.
 • A biztonsági mentéseket titkosítottan tároljuk, amelyet csak a Te gépeden beállított titkosító kulcs birtokában lehet feloldani. Tehát teljesen biztonságosan. 
 • Ha a biztonsági mentés hibára fut, akkor riasztást kapunk és tájékoztatunk/beavatkozunk. Ezért percre pontosan látjuk, ha valami probléma merült fel és rögtön meg tudjuk oldali a hibát. 

A Naturasoft biztonsági mentésekre garanciát vállalunk, azaz ha hiba esetén nem lehet az adatokat visszaállítani, akkor visszaadjuk a szolgáltatás adott évi díját.

A Naturasoft biztonsági mentés szolgáltatás ára

2500 Ft+ÁFA/hónap

Ez az ár tartalmazza az alábbiakat:

 • A backup szoftver telepítését és konfigurálását távolról.
 • Hiba esetén történő beavatkozást és hibajavítást távolról.
 • 1 számítógépre a folyamatos biztonsági mentést.
 • 1 GB felhőlapú tárhelyet (Cloud storage).

Az adatmennyiség számítása

Hogy lásd és tudj számolni árainkkal, így megosztjuk veled az adatmennyiségre vonatkozó számításunkat. Ha bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban, akkor nyugodtan írj nekünk a kontakt formon keresztül. Amelyet az oldalon lentebb találsz meg.

A ‘Naturasoft biztonsági mentésének mérete’ * ‘Naponta készített mentések száma’ * ‘Hány napig tároljuk az adatokat’

Tehát egy példa:

A Naturasoft biztonsági mentésének mérete egy 10.000 terméket tartalmazó készletező szoftver esetén körülbelül 50Mb. 50 Mb * Napi 1 mentés * 14 napig tároljuk az adatokat = tehát 700 Mb tárolt adatmennyiség.

Gyakran ismételt kérdések a Naturasoft biztonsági mentéséről:

Mikor történik a biztonsági mentés?
Kliensre telepített termék esetén

A biztonsági mentést úgy időzítjük, hogy irodai nyitvatartási időben megtörténjen akkor, ha a te esetedben kliensre telepített Naturasoft termékről van szó. Hiszen a számítógépnek bekapcsolt állapotban kell lennie, hogy a biztonsági mentés le tudjon futni az ütemezett időben.

Hálózatos termék esetén

Naturasoft hálózatos (szerver) termékek esetében munkaidőn kívüli biztonsági mentést javaslunk, mivel ebben az esetben nem szükséges hozzá a te kliensed.

Hányszor történik naponta biztosági mentés?

Alapértelmezetten a napi 1 biztonsági mentés javasolt minden nap/munkanap függően a használt terméktől és a használati szokásoktól. Természetesen napi több alkalommal is készíthető mentés, ekkor figyelembe kell venni a tárolt adatokra vonatkozó 1Gb-os limitet. Amennyiben ez a limit nem elegendő, kérd egyedi ajánlatunkat.

Hogyan kell számolni a havonta tárolt adatot?

Az adatmennyiség számítása: A ‘Naturasoft biztonsági mentésének mérete’ * ‘Naponta készített mentések száma’ * ‘Hány napig tároljuk az adatokat’ 

A Naturasoft biztonsági mentésének mérete egy 10.000 terméket tartalmazó készletező szoftver esetén körülbelül 50Mb. 50 Mb * Napi 1 mentés * 14 napig tároljuk az adatokat = 700 Mb tárolt adatmennyiség. 

Mit kell tennem, ha vissza akarom állítani az adatokat?

Amennyiben adatvisszaállításra van szükséged, akkor kérjük írj egy levelet az info@athalie.hu címre vagy a lenti formon keresztül jelentkezz. Így kollégáink tudnak neked segíteni.

Amilyen gyorsan tudunk válaszolunk. Munkaidőben a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Mit kell tennem, a tovább akarom megtartani az adatokat, vagy nagyobb adatmennyiséget szeretnék menteni?

Amennyiben az 1GB tárolt adatmennyiség nem elegendő neked vagy más egyedi kérdésed van, akkor kérd egyedi árajánlatunkat. 

Érdekel a megoldás? Kérdésed van?

Ha érdekel a NaturaSoft backup vagy szeretnél még több információt róla, kérlek add meg neved, e-mail címed és telefonszámod és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot   [Megtekintés]

  Az Athalie Consulting és a NaturaSoft között üzleti kapcsolat nincs. A “NaturaSoft biztonsági mentés szolgáltatás” az Athalie Consulting szellemi terméke, ő szolgáltatja és értékesíti.

  Pin It on Pinterest