Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Adó 1%-a Facebook hirdetési kampány, hirdetéskezelés 2019, 2020

 

A Gyermerák Alapítványnak Facebook hirdetéskezelés és oldalkezelés témában segítettünk, pro bono.

Nagyon érzékeny téma az Adó 1% kampányok hirdetése. Nehéz feladat, hiszen nem teljesen meghatározható a célközönség. Addig teljesen egyszerű eljutnunk a célcsoport elemzésben, hogy mely az a korosztály, aki ebben érintett. Az már nehezebb feladat, hogy ezt hogyan szűkítsük. Ilyenkor profilozni kell azt a közönséget, akiknek szeretnénk, hogy szóljon a hirdetésünk.

 

Ez egy nagyon szerteágazó és összetett feladat, amely ha megfelelően és körültekintően lett megalkotva, akkor ad egy nagyon erős alapot a kampányunknak.

Ezért is fontos számomra, hogy a partnerrel is megfelelő legyen a kommunikációm. Meg kell ismernem őket, a folyamataikat, a terméküket stb. A Gyermekrák Alapítvány esetében ez a küldetés, a betegek történetei és az Alapítvány eddigi munkássága volt.

Ennek következményeként egy nagyon eredményes és szép együttműködést mondhatunk magunkénak az Alapítvánnyal.

2020-ban újítottunk. Kérte tőlem az igazgatóság, hogy szeretnének olyan guide-ot kapni, amiben minden tudást átadok nekik, amivel egy sikeres hirdetést tudnak managelni. Segítettem nekik átlátni a Facebook Hirdetéskezelő működését, kaptak tőlem mesterfogásokat, amelyekkel sikeresen tudják utánkövetni a hirdetéseket, szabályokra hívtam fel a figyelmüket, amelyek rontják az eléréseket.

Tehát a “melyik gombot kell megnyomni”-n kívűl kaptak a szöveggel, a célcsoporttal, a kreatívokkal kapcsolatban is megoldásokat, best practice-eket.

Réka

Ha bármilyen kérdés felmerült benned a témával kapcsolatban, vagy szeretnéd, ha neked is segítenénk hirdetéskezelés területén, akkor itt tudsz elérni minket.