Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Adó 1% kampány és Szervátültetettek Világjátéka 2019 hirdetéskezelés

 

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége Facebook oldalának kezelése és a hirdetéskezelés a social media marketing szakma teljesen új szegmensét mutatta be nekem. A Szövetség esetében nem a potenciális vásárlók felkutatása a cél, hanem a közösség – és véleményformálás, az emberekben élő szociális érzékenység megszólítása és az edukáció.

Nagyon büszke vagyok azokra az eredményekre, amit elértem, elértünk együtt. Első célom az volt, hogy sokkal egységesebb képet kapjon a Facebook oldal. Szerettem volna azt, ha megjelenik egy posztjuk a felhasználó hírfolyamában, akkor azonnal megismerje, hogy az a Magyar Szervátültetettek Szövetségéhez tartozik.

Fontos volt számomra, hogy növeljük a Szövetség ismertségét, hírnevét. Hiszen minél többen ismerik azt a tevékenységet, amit alázatos munkával tesznek, annál több lehetőség nyílik meg a szervátültetettek előtt.

Amit elértünk az adó 1%-a kampánnyal az volt a hab a tortán. Alig másfél hónapnyi kampány alatt, minimális összegből megdupláztuk a Facebook segítségével a beérkező felajánlások összegét. Hatalmas erő és potenciál van a közösségi médiában, amit fel lehet használni arra is, hogy egy jótékony ügy megfelelő figyelmet kapjon. Számomra ez olyan megélés volt, ami többszörösen megerősített abba, hogy higgyek a szakmámban.

Réka

Ha bármilyen kérdés felmerült benned a témával kapcsolatban, vagy szeretnéd, ha neked is segítenénk hirdetéskezelés területén, akkor itt tudsz elérni minket.