Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

imagekozmetika bemutatkozó oldal

Ügyfelünk weboldal készítés miatt keresett minket. Olyan weboldalt álmodott meg, ahol bemutathatja vállalkozását, kezeléseit, azok eredményeit, árait. Ez lett az imagekozmetika.hu (A partner kérésére – már nem dolgozik kozmetikusként – az oldalt lekapcsoltuk.)

imagekozmetika.hu weboldal készítés

imagekozmetika.hu weboldal

A weboldal egyben bemutatkozó oldal, továbbá a megrendelő munkáit is megjeleníti, és keresőoptimalizált valamint az online hirdetésekre, és azok utánkövetésére is alkalmas. Ügyfelünknek még nem volt domainja, így a választásnál segítettünk neki. Az Image a termékek brand-je amelyekkel dolgozik, és ehhez hozzáfűztük a kozmetika szót, így mind a termék brand-je, mind a szolgáltatás neve megjelenik a domainban. Ez már erősen definiálja az ügyfél saját brand-jét.

Alábbiakban részletezünk néhány műszaki paramétert az oldal kapcsán.

Műszaki paraméterek

WordPress rendszert javasoltunk neki, amelybe az alap weboldal, és biztonsági funkciókat leszámítva több funkcionális fejlesztést valósítottunk meg.

A weboldal készítés során a feladatokat fázisokba soroltuk, így az ügyfél folyamatosan felügyelte az új funkciók bekerülését, és megismerte a weboldal működését. A teljes folyamat néhány hétig tartott. Nem azért, mert nem lehet hamarabb elkészíteni. Az ügyfelek tempójában haladunk, komfortosan kell mozogniuk a weboldalon.

Először az alapokat adtuk át, menüpontok tartalmi átadása, majd a tartalom véglegesítése.

A honlap esetében nagy hangsúlyt fektettünk az ügyféllel közösen arra, hogy a kezelések jótákony hatásait bemutassuk, és kiemeljük. Ezért a kezelések nagy része külön szekciót kapott az oldalon, saját leírással, sőt előtte-utána képekekkel támaszjuk alá a leírtakat.

A honlapról, mint minden más átadott megoldásunkról, dokumentáció készül, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Függetlenül attól, hogy ez a honlap jelenleg nem a saját tárhelyünkün van hosztolva, Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

Tekintsd meg további munkáinkat itt!