Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  nemcsakkartya.hu – webfejlesztés, webshop készítés, online játék fejlesztés

Webfejlesztés, webshop készítés, online játék fejlesztése – Nemcsakkartya.hu

Partnerünk webfejlesztés, webshop készítés és online játék fejlesztésével keresett meg minket.

Nagyon szívügyünk lett ez a projekt. Nem csak azért, mert fejlesztési szempontból is izgalmas volt, hanem azért is, mert egy coaching online játékot kellett megvalósítanunk.

Partnerünk fizikai coaching kártyajátékából készítettünk online játékot. Alapjául a kártyák, annak szabályai és egy amerikai oldal szolgált.

Ennek a háromnak az egyvelegéből készült el webfejlesztés által a webshop és a játék is.

webfejlesztés

Nemcsakkartya.hu oldal linkjét itt találod.

Webfejlesztés műszaki paraméterei

A projekt legnagyobb feladata az online játék webfejlesztése volt. A második legnagyobb feladat a membership funkciók fejlesztése, beállítása. Partner számára fontos volt, hog integrálva legyen a webshop a számlázz.hu-val, csomagküldő szolgálatok rendszereivel, hírlevél kilensekkel és lehessen online fizetni.

Az oldal teljesen automatikusan működik. a vásárlás pillanatától a számlától, a csomagcímkén keresztül minden magától elkészül. Nem kell a partner beavatkozása.

Magáról a játék webfejlesztéséről

A játék a Körvirág kártyajáték online verziója. Célja a coachok, pszichológusok, csoport munkájának megkönnyítése. Az egyén fejlesztése, a csoportdinamika javítása.

Fejleszti az érzelmi intelligenciát, segít a segítőknek az ülések hangulatát javítani.

A fizikai kártyajátékból kellett egy stratégát megalkotnunk, ami alapján a játék online is megfelelően tud megjelenni és ugyanannyira élvezhető.

A kártyajáték virágainak szirmai helyett, így minden érzés kapott egy saját kártyát, hogy könnyebben kattintható, észrevehető legyen, így tökéletesen működik a játék mobil vagy tablet eszközről is.

Az ülésvezetőnek (member) készítettünk külön adminfelületet, amin vissza tudja nézni a régebbi játékok eredményeit. Ki tudja választani, hogy egy vagy két körös játékot szeretne indítani. Meg tud adni egyéni kérdéseket, mely az adott csoport, személy ülésén aktuálisabbak, mint a már megadott default kérdések.

Készítettünk a partner számára (admin) egy felületet, ahol statisztikákat lát a member-ök tevékenységeiről. Elindított ülések, hány résztvevő volt egy-egy ülésen, member hány körös játékot indított. Ezek mind csak számszerűen jelennek meg, hiszen nagyon fontosak számunkra a  GDPR szempontok.

További munkáinkat itt találod.

Pin It on Pinterest