Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  Összes Munkánk   -  corelog.hu
athalie consulting weboldal készítés corelog

CoReLog bemutatkozó oldal

Ügyfelünk weboldal készítés miatt keresett minket. Olyan weboldalt álmodott meg, ahol bemutathatja vállalkozását az logisztikai tanácsadás, tervezés témakörében, valamint a eddigi projektjeit megmutathatja mély szakmai szinten is a célközönségének. A névválasztás adott volt, hiszen az ügyfél már használta a domaint. Mivel nemzetközi projekteken is dolgozik, ezért egy angol szlogent talált ki, amelyből mozaik szót alkotott. “COOPERATIVE RE-ENGINNERING IN LOGISTICS” kezdőbetűiből lett a corelog.hu

athalie consulting weboldal készítés corelog

corelog.hu weboldalon elhelyezett logó

A weboldal egyben bemutatkozó oldal, továbbá a megrendelő szolgáltatásait, és munkáit is megjeleníti. Kereső optimalizált valamint az online hirdetésekre, és azok utánkövetésére is alkalmas.

Alábbiakban részletezünk néhány műszaki paramétert az oldal kapcsán.

Műszaki paraméterek

WordPress rendszert javasoltunk neki, amelybe az alap weboldal, és biztonsági funkciókat leszámítva több funkcionális fejlesztést valósítottunk meg.

A weboldal készítés során a feladatokat fázisokba soroltuk, így az ügyfél folyamatosan felügyelte az új funkciók bekerülését, és megismerte a weboldal működését. A teljes folyamat néhány hétig tartott. Nem azért, mert nem lehet hamarabb elkészíteni. Az ügyfelek tempójában haladunk, komfortosan kell mozogniuk a weboldalon.

A honlap esetében nagy hangsúlyt fektettünk az ügyféllel közösen arra, hogy a referencia munkáit bemutassuk, és kiemeljük. Ezért egyedi fejlesztésű projektgalériát vezettünk be nála, ahol a szakterületének megfelelően lehet csoportosítani a projekteket.

Javasoltuk neki, hogy kezdjen el egy szakmai blogot írni, hiszen napi szintű tudományos kutatási munkát is végez, és ott publikálhatja az eredményei egy részét. A blog jelen cikk írásakor még feltöltés alatt áll.

Mivel ügyfelünk nemzetközi munkát végez, így a külön kérése az volt az oldal kétnyelvű legyen magyar, és angol. Mi pedig konfiguráltuk számára a szükséges beállításokat.

A honlapról, mint minden más átadott megoldásunkról dokumentáció készül, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely, vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Ez a honlap a saját tárhelyünkön van hosztolva, továbbá Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

Tekintsd meg további munkáinkat itt!

Pin It on Pinterest