Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  Összes Munkánk   -  fonixwelding.hu
athalie consulting weboldal készítés fonixwelding.hu

fonixwelding bemutatkozó oldal

Ügyfelünk weboldal készítés miatt keresett minket. Olyan weboldalt álmodott meg, ahol bemutathatja vállalkozását az épületszerkezeti kivitelezés témakörében, továbbá a referenciáit felsorolhassa, és a munkáit fényképekkel megmutathassa. A design kiválasztásában és felépítésében segítettük partnerünket, továbbá az oldalon látható logót mi terveztük neki. Ez lett a fonixwelding.hu

athalie consulting weboldal készítés fonixwelding.hu

fonixwelding.hu weboldal

A weboldal egyben bemutatkozó oldal, továbbá a megrendelő szolgáltatásait, és munkáit is megjeleníti. Kereső optimalizált valamint az online hirdetésekre, és azok utánkövetésére is alkalmas.

Alábbiakban részletezünk néhány műszaki paramétert az oldal kapcsán.

Műszaki paraméterek

WordPress rendszert javasoltunk neki, amelybe az alap weboldal, és biztonsági funkciókat leszámítva több funkcionális fejlesztést valósítottunk meg.

A weboldal készítés során a feladatokat fázisokba soroltuk, így az ügyfél folyamatosan felügyelte az új funkciók bekerülését, és megismerte a weboldal működését. A teljes folyamat néhány hétig tartott. Nem azért, mert nem lehet hamarabb elkészíteni. Az ügyfelek tempójában haladunk, komfortosan kell mozogniuk a weboldalon.

Ezen cikk írásakor, a tartalom még feltöltés alatt áll az ügyfél részéről.

A honlap esetében nagy hangsúlyt fektettünk az ügyféllel közösen arra, hogy a referencia munkáit bemutassuk, és kiemeljük, továbbá megmutassuk azt, hogy több mint 15 éves szakmai tapasztalat áll mögöttük. Ezért a projektek között kiemeltük az elmúlt 15 év kiemelkedő munkáit, és néhány képet általánosságban az elvégzett munkákról.

A honlapról, mint minden más átadott megoldásunkról dokumentáció készült, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely, vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Ez a honlap a saját tárhelyünkön van hosztolva, továbbá Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

Tekintsd meg további munkáinkat itt!

Pin It on Pinterest