Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  Összes Munkánk   -  Kisallatshop.hu – webshop készítés, weboldalkészítés
kisallatshop.hu webshop készítés athalie consulting

Kisallatshop.hu webshop készítés,

weboldalkészítés

Saját webshop készítése. Állatszeretőként, tudatos állattartóként és aktivistaként nagy álmunk volt fejlesztői csapatunkkal egy kisállat webshop készítése, ahol minőségi állateledelt, termékeket, tudást tudunk adni szintén tudatos kisállattartókat. Fontos szempont volt számunkra a webshop készítés és az irány elgondolása során, hogy egy helyen több állatfajnak, bármilyen terméket meg lehessen szerezni. Hiszen mi is küzdöttünk azzal, hogy több boltból, webshopból tudtuk csak megvásárolni a megfelelő tápokat, eledeleket, felszereléseket állataink számára.

Itt láthatod az elkészült oldalt.

 

webshop készítés

 

Folyamatok, melyek segítik a webshop eredményességét

Több webshop van már a hátunk mögött. Mindegyik nagyon sikeres. Ez a webshop készítés mégis teljesen más volt, mint amit eddig tapasztaltunk. A suszternek is ha nem lyukas, de mindig több idő, mire elkészül a csoda szép báli cipője, ezzel mi is így voltunk. A folyamatos projektjeink és leterheltségünk mellett a kisallatshop.hu webshop készítése, sokkal több időbe telt, mintha az egyik partnerünknek készítettük volna.

Mi mindent megteszünk az általunk átadott webshop készítésekor, hogy a vásárló élmény szempontjából ergonomikus, jól áttekinthető, egyszerű, felhasználóbarát legyen. Marketing szemléletű webshop készítésünk segít, hogy az oldal vásárlójának minden “kéznél legyen”.

Másodjára írom, de egyáltalán nem másodlagos szempont, hogy a webshop üzemeltetője is egyszerűen, könnyedén használhassa saját shopját.  A webshop készítés folyamatában tudjuk, hogy a webshopok majdani mindennapos üzemeltetését is meg kell könnyítenünk a partnereinknek. Ezért mindig részletes dokumentációt írunk és adunk át partnerinknek. Illetve igény esetén be is tanítjuk a webshop üzemeltetőit a folyamatokra.

Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

 

 

Pin It on Pinterest