Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  Összes Munkánk   -  polygonstudio.hu
polygonstudio weboldal készítés

polygonstudio bemutatkozó oldal

Ügyfelünk weboldal készítés miatt keresett minket. Olyan weboldalt álmodott meg, ahol bemutathatja vállalkozását az épületszerkezeti tervezés témakörében, blogot írhat két célközönségnek, design-ban követi egy műszaki rajz stílusát. Úgy fogalmazott, hogy “vonalas” legyen. Ezt követtük a vizuális elemekben és a névválasztásban, hiszen a “polygon” az síkidomot jelent. Ez lett a polygonstudio.hu

polygonstudio.hu weboldal

A weboldal egyben bemutatkozó oldal, továbbá a megrendelő szolgáltatásait, és munkáit is megjeleníti. Kereső optimalizált valamint az online hirdetésekre, és azok utánkövetésére is alkalmas. Ügyfelünknek még nem volt domain neve, így a választásnál segítettünk neki. A márkája is a megálmodott vonalasságot követi. A polygon-hoz hozzáfűztük a stúdió szót, hiszen a stúdióban mindig valami új készül. Így a vonalasság, és a szolgáltatás is megjelenik a domainban. Ez már erősen definiálja az ügyfél saját brand-jét.

Alábbiakban részletezünk néhány műszaki paramétert az oldal kapcsán.

Műszaki paraméterek

WordPress rendszert javasoltunk neki, amelybe az alap weboldal, és biztonsági funkciókat leszámítva több funkcionális fejlesztést valósítottunk meg.

A weboldal készítés során a feladatokat fázisokba soroltuk, így az ügyfél folyamatosan felügyelte az új funkciók bekerülését, és megismerte a weboldal működését. A teljes folyamat néhány hétig tartott. Nem azért, mert nem lehet hamarabb elkészíteni. Az ügyfelek tempójában haladunk, komfortosan kell mozogniuk a weboldalon.

Ezen cikk írásakor, a tartalom még feltöltés alatt áll az ügyfél részéről.

A honlap esetében nagy hangsúlyt fektettünk az ügyféllel közösen arra, hogy a referencia munkáit bemutassuk, és kiemeljük. Ezért egyedi fejlesztésű projektgalériát vezettünk be nála, ahol a szakterületének megfelelően lehet csoportosítani a projekteket. A két fő terület az épületszerkezeti tervezés, és az épületszerkezeti szakértés, továbbá ezek alá egyedi alcsoportokat hoztunk létre.

A blog esetében is két célközönsége van, a tervezés, és a szakértés, így a bejegyzések strukturálása is ezen csoportoknak megfelelően kezelhető.

A honlapról, mint minden más átadott megoldásunkról dokumentáció készül, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely, vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Ez a honlap a saját tárhelyünkön van hosztolva, továbbá Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

Tekintsd meg további munkáinkat itt!

Pin It on Pinterest