Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  Összes Munkánk   -  Aptim.hu weboldalkészítés
Aptim Kft - Weboldalkészítés - Athalie Consulting

Aptim.hu – bemutatkozó weboldalkészítés

Partnerünk weboldalkészítés ügyében kapcsolatban fordult hozzánk. Egy bemutatkozó oldalt kért tőlünk. Az Aptim Kft. 15 éve van a piacon. Microsoft termékek integrálásával, karbantartásával foglalkoznak nagyvállalati környezetben.

Az elkészült honlapot itt találod.

Aptim Kft - Weboldalkészítés - Athalie Consulting

Aptim.hu weboldalkészítés. Partnerünk mindent ránk bízott, a designtól, az arculaton át a szövegezésig.

 

Elindulás

Partnerünk teljesen ránk bízta a weboldalkészítés és a design minden egyes mozzanatának kialakítását. Az elején leszögezte, hogy minél kevesebb döntést akar meghozni, neki a fontos, hogy a végeredmény minőségi és profi legyen. Így is jártunk el. Sablonból dolgoztunk, három sablonmintát küldtünk el neki, abból választotta ki a számára megfelelőt. (Én is ezt választottam volna a helyében, nekem is ez tetszett a legjobban.)

A sablon nem tartalmazta a képeket, így azokat is nekünk kellett kiválasztani és megvásárolni, hiszen az is fontos számunkra, hogy az általunk készített weboldalakra jogtiszta képeket használjunk.

Szövegezés

A weboldalkészítés mellett a szövegezésben is tudunk segíteni. A honlapok szövegezését is le tudjuk venni a válladról. Profi szövegíróink írnak nekünk marketing szempontból is megfelelő írásokat.

 

Műszaki paraméterek

A weboldalkészítés egyik első döntése, hogy milyen tartalomkezelő rendszert építsünk ki. A partner igényei alapján a WordPress rendszert javasoltunk neki, amelybe az alap weboldal, és biztonsági funkciókat leszámítva több funkcionális fejlesztést valósítottunk meg.

A honlapról, mint minden más átadott megoldásunkról dokumentáció készült, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely, vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Ez a honlap a saját tárhelyünkön van hosztolva, továbbá Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

További munkáinkat itt éritek el!

Pin It on Pinterest