Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  Összes Munkánk   -  Dilmah tea 2021 őszi nyereményjáték – weboldalkészítés

jatek.dilmahtea.hu – nyereményjáték weboldalkészítés

Tavaly kerültünk kapcsolatba a GIFT Sweet Kft-vel, akik weboldalkészítés miatt kerestek meg minket, a minőségi teáiról ismert, Dilmah 2020 őszi nyereményjátékának kampányához. Mivel meg voltak elégedve a munkákkal és a hozzáállásunkkal, így idén is minket választottak a 2021-es őszi kampányukhoz.

A GIFT-Sweet Kft. egy prémium édességeket és “gourmet” termékeket forgalmazó cég, akiknek a nevéhez köthető a Dilmah teán kívül a Caffè Vergnano torinoi kávé és a Lindt, a Belgian csokik magyarországi képviselete.

 

A webdesign-t a ZenKreatív készítette.

A nyereményjáték weboldalának egy landing page-et kellet létrehozni, amely egy egy oldalas, könnyen navigálható honlapot jelent. Marketing szempontból ilyenkor több mindenre kell figyelni, de a weboldal készítése szempontjából alapvetően ezt jelenti.

Ehhez a landing page-hez kellett egy kódbeküldő funkciót fejlesztenünk. Látszólag, egy contact form-ot egészítettünk ki különböző plusz funkciókkal, valójában a háttérben egy egyedi “motort” készítettünk hozzá. Az adminisztrátoroknak lehetővé tettük az adatbázisból a napi, heti, és a fődíj kisorsolását.

A ZenKreatív által készített grafika alapján a webfejlesztőnk egy olyan weboldalt készített, amely egyezik a grafikus által megálmodott tervvel, és fejlesztői szempontból is tökéletes.

Elindulás – Weboldalkészítés

A weboldalkészítés folyamán is felmerülnek hibák. Mivel tavaly már megismertük az esetleges bugokat, így idén egy darab hibaüzenetet kaptunk felhasználói részről, ami nem a rendszerben, hanem a játékos eszközének volt a hibája

Nyereményjáték vége

Mint minden nyereményjátéknak, így ennek is vége lett. A fődíj kisorsolása után a honlapot lekapcsoljuk, hiszen szenzitív adatokat tartalmaz.

A Gift Sweet cégnek jövő tavasszal is készítünk egy landing oldalt, egy másik általuk fogalmazott márka nyereményjátékához. Ez jelenti számunkra, hogy jól dolgozunk!

További munkáinkat itt éritek el!

 

 

 

Pin It on Pinterest