Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Munkáink   -  4DMotionSports.eu webshop készítés

Webshop készítés – 4D Motion Sport európai webshopja.

Partnerünk a Thesis Kft webshop készítés miatt keresett fel minket. Céljuk az volt, hogy az  amerikai 4DMotionSport termékeik szeretnék Európa szinten értékesíteni. Ehhez szükségük van egy olyan webshopra, amely hűen tükrözi az amerikai brandet. Minőségi, neich, dinamikus és profi.

Nagyon fontos volt számunkra, hogy az európai piacnak is megfelelő integrációkkal lássuk el az oldalt.

webshop készítés

A 4DMotionSports európai webshopját itt éred el.

Műszaki paraméterek

Partnerünk WordPress rendszert szeretett volna, így a webshop készítés WordPress rendszerben valósult meg. Az alap webshop funkciókat leszámítva több funkcionális fejlesztést valósítottunk meg.

A weboldal készítés során a feladatokat fázisokba soroltuk, így az partner folyamatosan felügyelte az új funkciók bekerülését, és megismerte a webshop működését. Mivel a design adott volt ennél a wwebshopnál, így nagyon hamar tudtunk haladni. Egy hónap alatt készen is lettünk vele.

Szamlazz.hu és Barion integrációt kért a partner a webshop készítés mellett.

Fontos volt számára, hogy amennyire lehet minden automatizálva legyen a vásárló rendelésleadása után. Így mindent automatizáltunk, a partnernek csak a csomagot kell feladnia. 🙂

Partner szerette volna megismerni a rendszerét, így kérésére, mi csak egy terméket töltöttünk fel neki. A részletes dokumentációban, amit a projekt végén adunk át partnerinknek, minden le van írva. Képekkel, linkekkel, leírásokkal. Ezzel a webshop készítés után, a partner saját maga is tudja weboldalát, webshopját kezelni.

Végül további termékfeedeket (adatkapcsolat) fejlesztettünk az Árukereső a Google Merchant Center, és a Facebook felé.

Az árukereső adatkapcsolatban speciális szűrőket alkottunk, amely segítségével az ügyfél részletesen tudja szabályozni a termékeket amelyeket szinkronizál az Árukeresővel. Ugyanis ebben az esetben a webshop oldalon lehet paraméterezni az, hogy az árukereső mely termékeket jelenítse meg.

A Google Merchant Center és a Facebook esetében a teljes terméklista szinkronizálódik, hiszen ezen termékek esetében a Google Ads és a Facebook hirdetéskezőben, a hirdetési kapmányok beállításai alatt kezeljük a megjelenítendő termékeket. Ezen feedekben egyedi fejlesztést vezettünk be. Belső automatizmus pontozza a termékeket a fénykép minősége, adatok részletessége, és más ismérvek alapján, így biztosítjuk, hogy az itt megjelenő termékek igényesen mutatnak egy hirdetés alkalmával.

További munkáinkat itt találod.

Pin It on Pinterest