Naturasoft biztonsági mentés - Athalie Consulting

Naturasoft

biztonsági mentés

Naturasoft biztonsági mentés –

Gondoskodj adataid védelméről

Te is Naturasoft terméket használsz a napi munkához? Bemutatjuk neked a Naturasoft biztonsági mentést.

 • Tudtad, hogy a számítógépére telepített Naturasoft adatbázisról nem készül biztonsági mentés?
 • Belegondoltál abba, hogy ha nem indul el a számítógéped mi lesz az eddigi adataidat?
 • Mennyi időt és költséget jelentene neked, ha újra be kellene állítani a termékeket és/vagy a könyvelést?
 • Tudtad, hogy a Naturasoft gyártója a felhasználóra bízza az adatok mentését és kéri, hogy manuálisan külső helyen tárolja azt?
 • Néha manuálisan készítesz biztonsági mentést?

Ha ezen kérdések többségére igennel válaszoltál, akkor neked készítettük el a Naturasoft biztonsági mentés funkciót.

Partnerünk hibájából tanulva jött az ötlete a felhő alapú Naturasoft biztonsági mentésnek…

Több partnerünk dolgozik a NaturaSoft termékével, így szerettünk volna nekik segíteni. Mivel egyikük abba a helyzetbe került, hogy biztonsági mentését azon a gépen tárolta, amelyen maga a szoftver is futott. Egy reggel a számítógép nem indult el, így az egész készletezést, termékfelvitelt újra kellett csinálni. Közel tízezer terméket…

Nem a legjobb napja volt a partnernek, de mi megoldottuk ezt a problémát.

athalie_consulting_naturasoft_biztonsági_mentes_backup_kep

Ne bízd a véletlenre! Válaszd a mi megoldásunk! Naturasoft biztonsági mentés

 • Havonta egy ebéd áráért, azaz 2500 Ft-ért az Athalie Consulting felhő alapú, rendszeres biztonsági mentést biztosít a Naturasoft termékekhez.
 • A biztonsági mentéseket titkosítottan tároljuk, amelyet csak a Te gépeden beállított titkosító kulcs birtokában lehet feloldani. Tehát teljesen biztonságosan. 
 • Ha a biztonsági mentés hibára fut, akkor riasztást kapunk és tájékoztatunk/beavatkozunk. Ezért percre pontosan látjuk, ha valami probléma merült fel és rögtön meg tudjuk oldali a hibát. 

A Naturasoft biztonsági mentésekre garanciát vállalunk, azaz ha hiba esetén nem lehet az adatokat visszaállítani, akkor visszaadjuk a szolgáltatás adott évi díját.

A Naturasoft biztonsági mentés szolgáltatás ára

2500 Ft+ÁFA/hónap

Ez az ár tartalmazza az alábbiakat:

 • A backup szoftver telepítését és konfigurálását távolról.
 • Hiba esetén történő beavatkozást és hibajavítást távolról.
 • 1 számítógépre a folyamatos biztonsági mentést.
 • 1 GB felhőlapú tárhelyet (Cloud storage).
Athalie Consulting

Az adatmennyiség számítása

Hogy lásd és tudj számolni árainkkal, így megosztjuk veled az adatmennyiségre vonatkozó számításunkat. Ha bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban, akkor nyugodtan írj nekünk a kontakt formon keresztül. Amelyet az oldalon lentebb találsz meg.

A ‘Naturasoft biztonsági mentésének mérete’ * ‘Naponta készített mentések száma’ * ‘Hány napig tároljuk az adatokat’

Tehát egy példa:

A Naturasoft biztonsági mentésének mérete egy 10.000 terméket tartalmazó készletező szoftver esetén körülbelül 50Mb. 50 Mb * Napi 1 mentés * 14 napig tároljuk az adatokat = tehát 700 Mb tárolt adatmennyiség.

Gyakran ismételt kérdések a Naturasoft biztonsági mentéséről:

Mikor történik a biztonsági mentés?
Kliensre telepített termék esetén

A biztonsági mentést úgy időzítjük, hogy irodai nyitvatartási időben megtörténjen akkor, ha a te esetedben kliensre telepített Naturasoft termékről van szó. Hiszen a számítógépnek bekapcsolt állapotban kell lennie, hogy a biztonsági mentés le tudjon futni az ütemezett időben.

Hálózatos termék esetén

Naturasoft hálózatos (szerver) termékek esetében munkaidőn kívüli biztonsági mentést javaslunk, mivel ebben az esetben nem szükséges hozzá a te kliensed.

Hányszor történik naponta biztosági mentés?

Alapértelmezetten a napi 1 biztonsági mentés javasolt minden nap/munkanap függően a használt terméktől és a használati szokásoktól. Természetesen napi több alkalommal is készíthető mentés, ekkor figyelembe kell venni a tárolt adatokra vonatkozó 1Gb-os limitet. Amennyiben ez a limit nem elegendő, kérd egyedi ajánlatunkat.

Hogyan kell számolni a havonta tárolt adatot?

Az adatmennyiség számítása: A ‘Naturasoft biztonsági mentésének mérete’ * ‘Naponta készített mentések száma’ * ‘Hány napig tároljuk az adatokat’ 

A Naturasoft biztonsági mentésének mérete egy 10.000 terméket tartalmazó készletező szoftver esetén körülbelül 50Mb. 50 Mb * Napi 1 mentés * 14 napig tároljuk az adatokat = 700 Mb tárolt adatmennyiség. 

Mit kell tennem, ha vissza akarom állítani az adatokat?

Amennyiben adatvisszaállításra van szükséged, akkor kérjük írj egy levelet az info@athalie.hu címre vagy a lenti formon keresztül jelentkezz. Így kollégáink tudnak neked segíteni.

Amilyen gyorsan tudunk válaszolunk. Munkaidőben a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Mit kell tennem, a tovább akarom megtartani az adatokat, vagy nagyobb adatmennyiséget szeretnék menteni?

Amennyiben az 1GB tárolt adatmennyiség nem elegendő neked vagy más egyedi kérdésed van, akkor kérd egyedi árajánlatunkat. 

Érdekel a megoldás? Kérdésed van?

Ha érdekel a NaturaSoft backup vagy szeretnél még több információt róla, kérlek add meg neved, e-mail címed és telefonszámod és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot   [Megtekintés]

  Az Athalie Consulting és a NaturaSoft között üzleti kapcsolat nincs. A “NaturaSoft biztonsági mentés szolgáltatás” az Athalie Consulting szellemi terméke, ő szolgáltatja és értékesíti.

  Pin It on Pinterest