Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Dilmah tea 2021 őszi nyereményjáték – weboldalkészítés

jatek.dilmahtea.hu – nyereményjáték weboldalkészítés

Tavaly kerültünk kapcsolatba a GIFT Sweet Kft-vel, akik weboldalkészítés miatt kerestek meg minket, a minőségi teáiról ismert, Dilmah 2020 őszi nyereményjátékának kampányához. Mivel meg voltak elégedve a munkákkal és a hozzáállásunkkal, így idén is minket választottak a 2021-es őszi kampányukhoz.

A GIFT-Sweet Kft. egy prémium édességeket és “gourmet” termékeket forgalmazó cég, akiknek a nevéhez köthető a Dilmah teán kívül a Caffè Vergnano torinoi kávé és a Lindt, a Belgian csokik magyarországi képviselete.

 

A webdesign-t a ZenKreatív készítette.

A nyereményjáték weboldalának egy landing page-et kellet létrehozni, amely egy egy oldalas, könnyen navigálható honlapot jelent. Marketing szempontból ilyenkor több mindenre kell figyelni, de a weboldal készítése szempontjából alapvetően ezt jelenti.

Ehhez a landing page-hez kellett egy kódbeküldő funkciót fejlesztenünk. Látszólag, egy contact form-ot egészítettünk ki különböző plusz funkciókkal, valójában a háttérben egy egyedi “motort” készítettünk hozzá. Az adminisztrátoroknak lehetővé tettük az adatbázisból a napi, heti, és a fődíj kisorsolását.

A ZenKreatív által készített grafika alapján a webfejlesztőnk egy olyan weboldalt készített, amely egyezik a grafikus által megálmodott tervvel, és fejlesztői szempontból is tökéletes.

Elindulás – Weboldalkészítés

A weboldalkészítés folyamán is felmerülnek hibák. Mivel tavaly már megismertük az esetleges bugokat, így idén egy darab hibaüzenetet kaptunk felhasználói részről, ami nem a rendszerben, hanem a játékos eszközének volt a hibája

Nyereményjáték vége

Mint minden nyereményjátéknak, így ennek is vége lett. A fődíj kisorsolása után a honlapot lekapcsoljuk, hiszen szenzitív adatokat tartalmaz.

A Gift Sweet cégnek jövő tavasszal is készítünk egy landing oldalt, egy másik általuk fogalmazott márka nyereményjátékához. Ez jelenti számunkra, hogy jól dolgozunk!

További munkáinkat itt éritek el!