Rólunk - Régi Divi - Athalie Consulting

Kezdőlap » Rólunk

Rólunk

Athalie Consulting:

A minőség a mi egyediségünk.

Rólunk

Hogyan jött létre az Athalie Consulting?

Kétszemélyes vállalkozással kezdtük. Az informatika azon területeire szakosodtunk, amelyeket szeretünk és önazonos velünk. Ezek a webfejlesztés és a Microsoft tanácsadás és IT biztonság.
Azt tapasztaltuk, hogy a megbízók nehezen találnak professzionális és lelkiismeretes IT szakembert. Tudtuk, hogy mi ezeket az értékeket képviseljük, elmélyült a tudásunk, jól kommunikálunk, megbízhatóak vagyunk, nem tűnünk el. Olyan szakembereket gyűjtöttünk magunk mellé, akik rezonálnak ezekkel az alapértékekkel.

Az Athalie Consultingot ennek mentén vezetjük és építjük munkatársainkkal együtt. Megbízóinkkal és csapatjátékosainkkal is egy támogató, együttműködő, játszmáktól mentes kapcsolatot alakítunk ki. Ahol a partner víziója a legfontosabb számunkra.

Területeink

  • Weboldalak
  • Tárhelyszolgáltatás
  • Technikai SEO
  • Keresőoptimalizálás (SEO)
  • Intune
  • Microsoft 365
  • Microsoft infrastruktúra
  • Azure
  • Tréningek, oktatások
Weboldalkészítés

Manapság elengedhetetlen, hogy vállalkozásod, szervezeted, portfóliód vagy szenvedélyed fent legyen az interneten, ha szeretnéd, hogy mások is rád találjanak. A mai technológiai trendeket követve segítünk neked kiválasztani az igényeidnek megfelelő keretrendszert vagy egyedi fejlesztést, amely weboldalad kiemeli és egyedivé teszi a konkurenciával szemben. Referenciáinkat itt találod.

Tárhelyszolgáltatás

A weboldalad eléréséhez szükség van egy domain névre. Hogy partnereinknek könnyebb legyen, az Athalie Consulting végez domain regisztrációt. Magyar és nemzetközi tartományneveket is tudsz választani. (.hu .com .de ….)

Tárhely

A holnapod elhelyezéséhez gyors, SSD-n futó cPanel tárhelyet biztosítunk, amelyek elérhetőek normál, és prémium teljesítményben is. Az 1-150 GB méretű webtárhelyek, adott esetben dedikált szerverek is. Ha minket választasz, minden a weboldalhoz köthető ügymenet gördülékenyebb lesz. Referenciáinkat itt találod.

Keresőoptimalizálás (SEO), Marketing szövegírás

Ha már elkészült a honlapod, azt meg is kell, hogy találja a célközönséged, ennek egyik alapeszköze a keresőoptimalizálás, rövidítve SEO. Emiatt nagyon népszerű és hasznos is.

Technikai SEO

Ez nem csak arról szól, hogy a honlapod szövegeit teletűzdeljük kulcsszavakkal, hanem a weboldalad mélyebb rétegeit is optimalizálni kell, hogy a Google keresőmotorja “indexelje” (kiértékelje) és előrébb sorolja a találati listában. A Google algoritmusainak emiatt nagyon fontos, hogy a felhasználói élmény is tökéletes legyen. Ennek egyik alapja, hogy gyors, naprakész legyen az oldalad. Emelett még sok más praktika van, amit be kell venni, hogy elérjük a célt.
Technikai SEO nélkül a SEO szövegírás csak a jéghegy csúcsa.

Microsoft Office 365 bevezetés, tanácsadás és üzemeltetés

Az Microsoft 365 egy irodai programcsomag, amely liszenszelése előfizetés jellegű. Megtervezzük a szükséges szolgáltatás katalógust, hozzá az optimális előfizetési modellt, majd elvégezzük a megfelelő konfigurációt.

Migrálás

Ha szükséges a helyi erőforrásokon tárolt adatokat (intranet, levelezés…) migráljuk a felhőbe, vagy pedig ott hozzuk létre a kívánt megoldásokat. A bevezetés után, tréningeket, és terméktámogatást is biztosítunk.
Az Athalie Consulting már Microsoft Partner, így mi is tudunk biztosítani partnereinknek liszenszeket.

Microsoft alapú szerver- és kliensüzemeltetés

Fizikai, és virtuális kliensek, szerverek, rendszerek tervezése, implementációja, és üzemeltetése a szakterületünk. Meglévő folyamatok, rendszerek felülvizsgálata, automatizálás tervezés, monitoring megoldások bevezetése, költségoptimalizálás. Segünk projektjeit sikeresen célba juttatni, új megoldások bevezetésében, vagy meglévő rendszerek üzemeltetésében.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft cloud (felhő) infrastruktúrájának, és szolgáltatási platformjának összefoglaló neve. Itt szinte minden termék és szolgáltatás elérhető, amelyet az informatikában használunk. Virtuális gépek, virtuális hálózatok, tárhelyek, alkalmazások, platformok, adatbázisok.

Vállalati és Céges Oktatások (irodai szoftverek)

Az Athalie Consulting oktatásokat szervez cégeknél, vállalatoknál Microsoft Office 365 és Azure, Intune témában. Többnapos, pár órás tréningeket tudunk szervezni. Ez a cég igényeitől, és munkatársainak felkészültségi szintjétől függ.

a

Egyetlen megbízható
partnerként kezeljük a weboldalak
tervezését és fejlesztését, az
informatikai rendszerek védelmét, a
felhőalapú megoldások integrációját, a
keresőoptimalizálást és a marketing
kampányok kreatív szövegezését.

Pin It on Pinterest