Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

polygonstudio.hu

polygonstudio bemutatkozó oldal

Ügyfelünk weboldal készítés miatt keresett minket. Olyan weboldalt álmodott meg, ahol bemutathatja vállalkozását az épületszerkezeti tervezés témakörében, blogot írhat két célközönségnek, design-ban követi egy műszaki rajz stílusát. Úgy fogalmazott, hogy “vonalas” legyen. Ezt követtük a vizuális elemekben és a névválasztásban, hiszen a “polygon” az síkidomot jelent. Ez lett a polygonstudio.hu

polygonstudio.hu weboldal

A weboldal egyben bemutatkozó oldal, továbbá a megrendelő szolgáltatásait, és munkáit is megjeleníti. Kereső optimalizált valamint az online hirdetésekre, és azok utánkövetésére is alkalmas. Ügyfelünknek még nem volt domain neve, így a választásnál segítettünk neki. A márkája is a megálmodott vonalasságot követi. A polygon-hoz hozzáfűztük a stúdió szót, hiszen a stúdióban mindig valami új készül. Így a vonalasság, és a szolgáltatás is megjelenik a domainban. Ez már erősen definiálja az ügyfél saját brand-jét.

Alábbiakban részletezünk néhány műszaki paramétert az oldal kapcsán.

Műszaki paraméterek

WordPress rendszert javasoltunk neki, amelybe az alap weboldal, és biztonsági funkciókat leszámítva több funkcionális fejlesztést valósítottunk meg.

A weboldal készítés során a feladatokat fázisokba soroltuk, így az ügyfél folyamatosan felügyelte az új funkciók bekerülését, és megismerte a weboldal működését. A teljes folyamat néhány hétig tartott. Nem azért, mert nem lehet hamarabb elkészíteni. Az ügyfelek tempójában haladunk, komfortosan kell mozogniuk a weboldalon.

Ezen cikk írásakor, a tartalom még feltöltés alatt áll az ügyfél részéről.

A honlap esetében nagy hangsúlyt fektettünk az ügyféllel közösen arra, hogy a referencia munkáit bemutassuk, és kiemeljük. Ezért egyedi fejlesztésű projektgalériát vezettünk be nála, ahol a szakterületének megfelelően lehet csoportosítani a projekteket. A két fő terület az épületszerkezeti tervezés, és az épületszerkezeti szakértés, továbbá ezek alá egyedi alcsoportokat hoztunk létre.

A blog esetében is két célközönsége van, a tervezés, és a szakértés, így a bejegyzések strukturálása is ezen csoportoknak megfelelően kezelhető.

A honlapról, mint minden más átadott megoldásunkról dokumentáció készül, amely segít a megrendelőnek a napi működésben. A leírás alapján tudja, hogy hogyan kell tartalmat módosítani, illetve a tárhely, vagy domain esetében kik a kapcsolattartók az ügyintézésekhez, vagy éppen mikor hová kell fizetni a tárhely és domain díját.

Mi pedig továbbra is elérhetőek vagyunk ügyfelünk számára, és kérdése esetén tudjuk támogatni, illetve elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, mint például a frissítések telepítése, vagy a sebességoptimalizálás.

Ez a honlap a saját tárhelyünkön van hosztolva, továbbá Azure monitoring figyeli az elérhetőségét, és hiba esetén riasztást kapunk, és azonnal be tudunk avatkozni.

Tekintsd meg további munkáinkat itt!