Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Image Alt

Rólunk

Innovatív digitális élményeket alkotunk.

Innováció
Élmény

Rólunk

Egyetem után nem álltunk le. Úgy döntöttünk, hogy inkább az adott piaci igényeket szeretnénk magas szinten kiszolgálni. Olyan szakmát művelni, amit szeretünk és önazonos velünk. Ezért elkezdtük szabadidőnkben képezni magunk.

Tanfolyamokra jártunk, hajnalokig bújtuk a fórumokat, néztük a külföldi online képzéseket. Körülvettük magunkat inspiráló, elhivatott emberekkel – később munkatársakkal – és megalkottuk az Athalie Consultingot.

Ez az elhivatottság és elköteleződés segít minket abban, hogy partnereinkkel és csapatjátékosainkkal is egy támogató, együttműködő, játszmáktól mentes kapcsolatot alakítsunk ki. Ahol az egyén és az ő céljai, elképzelési a legfontosabbak számunkra.

Területeink

Weboldalak

Tárhelyszolgáltatás

Social Média Menedzsment

Hirdetéskezelés, Digitális marketing

Keresőoptimalizálás (SEO), Marketing szövegírás

Microsoft 365

Microsoft infrastruktúra

Azure

Tréningek

Weboldalkészítés

Manapság elengedhetetlen, hogy vállalkozásod, szervezeted, portfóliód vagy szenvedélyed fent legyen az interneten, ha szeretnéd, hogy mások is rád találjanak. A mai technológiai trendeket követve segítünk neked kiválasztani az igényeidnek megfelelő keretrendszert vagy egyedi fejlesztést amely weboldalad kiemeli és egyedivé teszi a konkurenciával szemben.

Referenciáinkat itt találod.

Tárhelyszolgáltatás

A weboldalad eléréséhez szükség van egy domain névre. Az Athalie Consulting végez domain regisztrációt. Magyar és nemzetközi tartományneveket is tudsz választani. (.hu .com .de ….)  

A holnapod elhelyezéséhez gyors, SSD-n futó cPanel tárhelyet biztosítunk. Elérhetőek normál, és prémium teljesítményű, 1-150 GB méretű webtárhelyek, adott esetben dedikált szerverek is.

Ha minket választasz, minden a weboldalhoz köthető ügymenet gördülékenyebb lesz.

Referenciáinkat itt találod.

Social Média Menedzsment

Vállalkozásod Facebook és Instagram oldalát kezeljük. Posztokat, bejegyzéseket készítünk, osztunk meg. Képeket, videókat alkotunk hozzájuk. Kimutatásokat készítünk. Statisztikákból, elemzésekből fogod tudni, hogy a te közönséged mikor a legaktívabb, így mikor hasznos posztolnod. Kapsz tőlünk egy trend és versenytárs elemzést is, ami segít kialakítani a divatos mégis egyedi arculatod.

Google Ads és Facebook, Instagram hirdetéskezelés

A Google Ads és a Facebook, Instagram Hirdetéskezelő a vállalkozásod egyik barátja. Ha olyan ember bűvészkedik vele, aki érti is, és ismeri a praktikákat, akkor a legjobb barátod. Vásárlásokat, követéseket, látogatottságot generálunk. Új ügyfélkört alakítunk ki neked, a meglévőknek új ajánlatokat. Csodás kreatív anyagokat és szövegeket alkotunk a hirdetésekhez, hogy a legtöbb olyan embert tudjuk elérni, akit valóban meg akarsz szólítani. (vásároljanak Tőled, bejelentkezzenek a szolgáltatásodra stb.)

Keresőoptimalizálás (SEO), Marketing szövegírás

Ha már elkészült a honlapod, azt meg is kell, hogy találja a célközönséged. Ennek az egyik alapeszköze a keresőoptimalizálás, rövidítve SEO. Ez nem csak arról szól, hogy a honlapod szövegeit teletűzdeljük kulcsszavakkal, hanem a weboldalad mélyebb rétegeit is optimalizálni kell, hogy a Google keresőmotorja “indexelje” (kiértékelje) és előrébb sorolja a találati listában.

A marketing szövegírás azt jelenti, hogy a kulcsszavakon felül, számos SEO eszközt használunk, a jobb elérés érdekében.

Microsoft Office 365 bevezetés, tanácsadás és üzemeltetés

Az Microsoft 365 egy irodai programcsomag, amelyik liszenszelése előfizetés jellegű. Megtervezzük a szükséges szolgáltatás katalógust, hozzá az optimális előfizetési modellt, majd elvégezzük a megfelelő konfigurációt. Ha szükséges a helyi erőforrásokon tárolt adatokat (intranet, levelezés…) migráljuk a felhőbe, vagy pedig ott hozzuk létre a kívánt megoldásokat. A bevezetés után, tréningeket, és terméktámogatást is biztosítunk.

Microsoft alapú szerver- és kliensüzemeltetés

Fizikai, és virtuális kliensek, szerverek, rendszerek tervezése, implementációja, és üzemeltetése a szakterületünk. Meglévő folyamatok, rendszerek felülvizsgálata, automatizálás tervezés, monitoring megoldások bevezetése, költségoptimalizálás. Segünk projektjeit sikeresen célba juttatni, új megoldások bevezetésében, vagy meglévő rendszerek üzemeltetésében.

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft cloud (felhő) infrastruktúrájának, és szolgáltatási platformjának összefoglaló neve. Itt szinte minden termék és szolgáltatás elérhető, amelyet az informatikában használunk. Virtuális gépek, virtuális hálózatok, tárhelyek, alkalmazások, platformok, adatbázisok.

Vállalati és Céges Oktatások (irodai szoftverek)

Oktatásokat szervezünk cégeknél, vállalatoknál Microsoft Office 365 témában. Többnapos, pár órás tréningeket tudunk szervezni. Ez a cég igényeitől, és munkatársainak felkészültségi szintjétől függ.

Digit

Digitális élmény

a