Athalie Consulting
Athalie Consulting

A legjobb megoldás egy kézből.

Kövess minket

Search

Athalie Consulting
  -  Weboldalak   -  Weboldal alapok
Mi kell ahhoz, hogy elindíts egy honlapot?

Egy jó domain már félsiker.

A weboldal elkezdésének első lépése a jó domain név megtalálása. A domain név a webhely egyedi azonosítója. Ezzel a névvel találják meg a partnereid a webhelyed. Nagyon fontos ezért a névválasztáskor, hogy a céged nevét, tevékenységét, brand-jét tartalmazza, vagy utaljon rá. Így sokkal könnyebb lesz a felhasználónak beazonosítani. El kell dönteni, hogy nemzetközi domain- t (pl. .com) vagy nemzeti domain-t (pl. .hu) szeretnél. Ebben mi tudunk segíteni. Ötletelünk veled együtt, hogy mely nevek lesznek sikeresek és a céged egyéniségének megfelelőek, illetve regisztráljuk a domainedet.

Fontos a jó domain megtalálása

Fontos a jó domain megtalálása!

Céges levelezés

Profibb, ha saját e-mail címed van, Gmail cím rontja az összképet. A domain szolgáltatónál néhány beállítás elvégzésével jól mutató céges mail címet lehet létrehozni, mint nálunk az info@athalie.hu

Ez a lépés is profibbá teszi céged.

Weboldal tárhelye

A tárhely az a terület egy szolgáltatónál, amelyen a honlapod erőforrásai vannak tárolva. (szövegek, képek, videók, adatbázisok stb.) A tárhely kiválasztását az igényeid feltérképezés előzi meg szakértőink részéről. Fontos tudni, hogy milyen célra fogod használni a weboldalt. Így tudjuk eldönteni, hogy milyen tárhely megfelelő számodra. (Tárhely mérete, becsült munkamenetek száma, viszonteladói- vagy dedikált tárhely, vagy akár dedikált szerver). Ha van meglévő tárhelyed az is megfelelő lehet.

Tárhely szolgáltatást már nálunk is kérhetsz. Ezzel sokkal egyszerűbben, gyorsabban tudjuk intézni a weboldalad elindítását. Olyan eset is van, amikor a partnernek már van tárhely szolgáltatója. Ilyenkor megnézzük, hogy az megfelelő e.

Weboldal vizuális tervezése – webdesign

Megvizsgálni, hogy mire akarod használni a weboldalt. Statikus tartalmak, általad könnyen szerkeszthető tartalom (pl. blogbejegyzések, képgalériák) vagy speciális egyedi fejlesztésű kinézet, funkció.
Itt el kell dönteni, hogy teljesen egyedi weboldalt szeretnél, vagy sablonnal építkezünk?
A sablon általában (amennyiben megfelel a célnak) gyorsabb és költséghatékonyabb. A sablonok (template), olyan megformázott felületek, melyek a weboldal főbb vázát adják. Ilyenkor profi designer-ek több tízezer sablonjából választhatsz egyet, amelyet szintén a céged képére, teljesen egyedivé formál a szakértőnk. Amennyiben nem megfelelő számodra ez a megoldás, akkor a grafikusunk segít neked. Ilyen esetben komplett arculattervezést történik, amikor a grafikai elemek átgondoltan kerülnek megtervezésre a honlapra, névjegykártyára, munkaruhára, és ahová csak szükséges. A fejlesztés alatt folyamatosan kapcsolatban vagyunk, hogy a kívánt eredményt érd el.
Az átadás után nem tűnünk el! Garanciát biztosítunk a termékeinkre, és szüksége esetén terméktámogatást, és karbantartást is.
Technikai részletekkel, következő bejegyzésben jelentkezünk!